Låt hemmet vara personligt

Det finns inget bättre än att få komma hem till ett hem där man verkligen känner sig som hemma. Och detta är enkelt att fixa: det gäller bara att lyssna till sitt hjärta och låta det inre styra. Men sedan gäller det även att ha lite långsiktigt tänk så att du inte radar upp en hel bokhylla med porslinskatter och massa prydnadssaker som du sedan vill riva ner veckan efter.

En urna som inredningsdetalj

När någon nära försvinner från oss är det omöjligt att veta hur vi kommer reagera. Vad som däremot funkar fint är att visa respekt genom att istället för att sänka ned kroppen i en kista eller att placera den i en urna eller i en minneslund så kan du välja att ha personens ande nära dig i ditt hem. Det finns många tygdraperade urnor som du kan välja mellan och som kan väcka många fina känslor till liv. Då kan man verkligen säga att ditt hem är personligt.

Har du ingen urna eller känner att det är att ta i så kan det vara bra att fokusera på köket och göra det till en plats man vill vara i. Köket är som många säger hemmets hjärta. Så låt detta hjärta pumpa friskt genom att du själv ska följa ditt hjärta. Tänk på att oavsett yta så gäller det att planera väl så allt du vill få in får en given plats. Finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Lycka till med att släppa lös ditt hjärta och rama in bostaden i stor personlighet, oavsett det gäller att låta en urna vakta ett rum eller att gå lös på mängder av färger.

Comments are closed.