Pyssel i hemmet

Pyssel kan vara något som är helt otekniskt men det går också att ha pyssel med sådant som är lite tekniskt också. Bland annat pysslar många med heminredning och det är en avslappnad hobby som ger resultat och många kan känna en ro att få bo precis så som de vill. Många kvinnor pysslar innan ett barn skall komma till världen och det kan vara en stor del i att förbereda sig inför moderskapet. Att flytta hemifrån är en stor del i att få ett eget ställe som man kan ha för sig själv, dels för att kunna hänga med kompisarna och spela musik på egna villkor. Det kan bli viktigt för ungdomen att få pyssla med teknik och att få skruva ihop sin egen hifi-utrustning.

teknik, pyssel och intredning i hemmetHitta en balans med pysslet

Pyssla och hitta en balans, många kan ha själva småplockandet som den stora passionen och finner stora svårigheter i att få ett stilrent och snyggt hem. Det har en tendens att bli överplockigt med sladdar, teknik och konst eller design som egentligen inte fyller någon funktion. Tipset då är:

  • Tekniken kan gärna vara trådlös och den smarta lösningen med en universal dosa kan göra att man slipper en dosa till varje enhet.
  • Inred med det som ni föredrar, undvik dock att låta det bli klottrigt och låt det inte gå överstyr i någon sorts samling.
  • Alla älskar färg men många är antingen rädda för det eller vet inte hur man skall använda färg och överdriver det hela. Se till att ta en eller två färgval som du sedan använder med måtta, ta gärna olika nyanser om det vågas.

Comments are closed.