Skapa ett färggladare hem

Ljust och fräscht i alla ära. Den vita inredningen har slagit igenom stort i hela landet. Men alla stora trender får också motreaktioner efter ett tag. När vi tröttnar söker vi det motsatta. Motsatsen behöver dock inte vara just mörk och murrigt i praktiken. Det ljusa och vita kan brytas av med enstaka färgklickar och också ett färgglatt hem kan vara ljust och inbjudande.

Tillbehör och tilltalande detaljer

Mattor, tavlor, fotografier och tyger är alla olika sätt att skapa en färgrik prägel på det annars vita hemmet. Genom att samtidigt se till att de detaljerna som man för in, slår man två flugor i en smäll och får såväl in det glada och lekfulla tillsammans med det personliga. Vad kan vara mer personligt än fotografier och framkallade bilder på tavlor som man själv har gjort? Hos Printlife kan man på nätet framkalla sina egna fotografier och favoritbilder i en mängd varierande storlekar. Detta är ett sätt att kunna få in unika detaljer som bara kommer att finnas i ens eget hem.

Ett arv från tidigare perioder?

Kan man bygga en föreställning om hur vi inreder våra hem, och dessutom sälja slut på platserna för att se den kväll efter kväll, så blir det beviset för att det är många personer som bryr sig om hur det ser ut i både sitt eget och andras hem. Detta har de två komikerna Schyffert och Lindström lyckats göra. Att det så tydligt finns ett stort intresse för heminredningen är något som har visat sig under den senaste tiden. En intressant artikel i ämnet, där man drar paralleller mellan intresset för heminredning och den politik som har funnits kring bland annat folkhemmet, kan man läsa här.

Comments are closed.