Tips om inredningstrender

När det kommer till inredningstrender gäller det att du är något mer försiktig än när det kommer till exempelvis mode. De allra flesta vill inte måla om i hemmet varje år och därför bör du tänka sig för en extra gång innan dess att du hakar på de allra senaste trenderna inom inredning. Du kan hänga med i inredningstrenderna utan att gå igenom de allra mest kostsamma och mödosamma stegen som innebär renovering exempelvis. Mycket går att göra enkelt på egen hand.

Genom att exempelvis måla hemmet i lugna basfärger som du tycker om och som kommer att passa under många år ser du till att ha en bra bas som lätt kan förändras. Detta kanske låter konstigt men om du väljer att måla dina väggar gråa eller vita kan du med hjälp av kuddar och olika tyger se till att ditt hem förändrar känsla. Om du är kreativ kan du köpa typ och sy egna kuddfodral och gardiner som passar in på de senaste inredningstrenderna samtidigt som du även kan skapa en mer personlig stil på detta sätt. De allra flesta vill inte ha det precis som alla andra har det i sitt hem, utan de vill ge ett unikt intryck när de bjuder hem gäster.

Inredningsdetaljer att fokusera på:

  • Prydnader
  • Tyger
  • Kuddfodral
  • Gardiner

Om du regelbundet förändrar prydnader, kuddfodral, gardiner och kanske emellanåt en matta kommer ditt hem alltid att hänga med i tiden även om du till exempel har valt beige väggar. Beroende på hur kreativ du är kan du vara mer vågad med möblerna. Om du har lätt för att klä om dem och tycker att det är roligt att göra detta kan du till exempel våga dig på en röd soffa eller till och med en mönstrad beroende på vad du föredrar. Att kunna göra om på egen hand skapar frihet och du kommer inte att behöva köpa en ny soffa om du istället kan klä om den i nytt tyg. Många tycker om att pyssla hem och det finns oändligt många sätt som du kan göra detta på utan att det kostar för mycket, till exempel genom att skapa egen print.

Comments are closed.