Viktigt att tänka på innan barnkalaset

Barn i trampbilBarnkalas är något som de flesta föräldrar får köra till samt hålla i, därför är det viktigt att redan innan det är dags veta hur en håller i barnkalas idag. Från fiskedammar till barnkalas med tema, ja barnkalasen har kommit långt idag och för många är det ett sätt att visa status, vilken status då kan många föräldrar undra? Ja bra fråga, tyvärr är det många föräldrar som anser att deras barn måste ha ett extravagant barnkalas för att vara lite bättre än andra barn. Glöm det! Hoppa inte på det tåget utan sikta in er mer på vad barnen vill ha och vad de skulle vilja ha för kalas. Exempelvis är det många barn som har en favoritfigur/leksak som det går att göra ett tema till barnkalaset om. Många barn älskar att pyssla och det kan absolut vara en bra idé inför ett kalas, köp hem en massa pysselprylar som barnen kan ha skoj med och låt barnens fantasi sätta gränserna. Viktigt är att barnen får vara delaktiga och att de får vara med och skriva på och välja inbjudningskort, Partytajm har en rad roliga och fina inbjudningskort till barnkalas.  Låt inget barn lämnas utanför, ska hela klassen bjudas så är det viktigt att alla faktiskt blir bjudna, samt att om det är ett litet kalas att endast de närmaste kompisarna kommer.

 

Kul med inbjudningskort

Det ska vara roligt att få inbjudningskortet och partytajm är helt klart experter på att ta fram roliga inbjudningskort. Det bästa är om ni anpassar inbjudan till det tema som ni ska ha festen i, exempelvis finns det Monsters Inc, Barbie, Batman, Bilar och mycket mer att välja mellan. Ska ni ha ett djurtema och exempelvis ha små zoodjur i trädgården så finns där roliga zookort för inbjudan.

6 st inbjudningskort som matchar fint till övriga kalastillbehör när du vill bjuda in ditt barns kompisar till ett riktigt färgglatt cirkus kalas (Ett exempel på roligt zookort)

Comments are closed.