Hem » Karriär

Karriär

BYGG FRAMTIDENS SAMHÄLLE

Jobba nära kollegor inom andra discipliner

Expandera

LEDARSKAP SOM INSPIRERAR

Hur vi jobbar med ledarskap

Expandera

KULTUR SKAPAS TILLSAMMANS

Familjär företagskultur

Expandera

ERFARENHETSUTBYTE

Din utveckling

Expandera

Utbildning och coachning

Talangprogrammet i Göteborg

Genom Talangprogrammet 2024/2025 får du som är nyexaminerad en inspirerande start på din karriär, samtidigt som du får utbildning och coachning för att känna dig trygg i början av arbetslivet.

Under året kombinerar vi det dagliga arbetet med olika utbildningar. Vi blandar mjuka värden som självledarskap, personlig utveckling och hur man kan bidra till att uppnå både sina egna och företagets mål med rena tekniska utbildningar för att öka individen och gruppens kompetensnivå.

Talangprogrammet är ett samarbete med Framtiden och är för dig som tycker om utmaningar och att lösa uppdrag med höga krav på leveranssäkerhet. Det ger dig en unik möjlighet att få vara en del av en gemenskap där alla arbetar mot samma mål och bidrar till bolagets utvecklingsresa framåt.

Vi på Aenigma

Medarbetare berättar


Lär känna dina nya kollegor!

Alla våra medarbetare bär på en spännande historia om ett pågående projekt eller samarbete. Här har vi samlat deras berättelser så att du kan inspireras och få svar på om Aenigma är rätt arbetsplats för dig.

medarbetare

eNPS


Nöjda och engagerade medarbetare

Vi är stolta över att ha engagerade medarbetare. Vi tror att den som kan påverka sin egna utveckling och bidra till Aenigmas framtid trivs och växer som människa. Detta har bidragit till ett eNPS-resultat på 67. Varje dag fortsätter vi jobba tillsammans för att sprida arbetsglädje och bli starkare som team.

Arbeta hos oss


Lediga jobb

Vi letar alltid efter skickliga talanger inom olika kompetensområden. I listan nedan kan du läsa mer om våra olika roller.

• Arbetsmiljöingenjör
• Byggledare
• El-, Instrument- och Automationsingenjör
• Mek- och Rörkonstruktör
• Processingenjör
• Projektledare inom Industri & Energi
• Projektledare Bygg, Mark & Infrastruktur
• Underhållsingenjör

KONTAKTPERSON

Sofia Norrlinder

Sofia Norrlinder

HR Chef

+46709997655