Hem » Om Aenigma

Om Aenigma

unika kompetenser

Aenigma kommer från latinets pussel och det är så vi ser på vår verksamhet. Vi är ett pussel av unika kompetenser som verkar för att tillsammans med våra kunder och partners skapa lösningar som bidrar till en positiv skillnad för kommande generationer.

Inom vår konsultverksamhet har vi samlat experter inom projektledning, projektering och underhållsutveckling. Ibland levererar vi en pusselbit i projekten, ibland lägger vi hela pusslet – vi brukar säga att vi kan vara med från före före till efter efter.

Vi arbetar inom industri, energi och samhällsbyggnad och vår starka övertygelse är att vi får bäst resultat när vi jobbar tillsammans.

Tidigare hette vi Midroc Project Management och sedan februari 2022 heter vi Aenigma. Nytt namn med samma människor och med samma tydliga målbild – att tillsammans ska vi bidra till en hållbar framtid.

Fakta:

Organisationsnummer: 556314-9102

Post- och besöksadress: Telegrafgatan 6 A 169 72 Solna

Utdelningsadress: BOX 3002 169 03 Solna

Telefonnummer: +46104707100

LinkedIn: linkedin.com/company/aenigma-sv

Hållbar Utveckling

Långa kundrelationer


Ansvarsfulla affärer

Sedan vi startade vår verksamhet har vi utvecklat och genomfört projekt i nära och långa relationer med våra kunder och samarbetspartners.

Vår erfarenhet och förtroendekapital gör det möjligt att fortsätta göra ansvarsfulla affärer och utveckla industrin och vårt samhälle genom nya hållbara lösningar.

Ansvarsfulla affärer

KONTAKTPERSON

Ann Schmidt

Ann Schmidt

Kommunikationschef

+46706625850